Look cool as ice-cream

Förresten har jag fått min första kommentar här nu, jag är uppmärksammad, jag är on top of the world. Alla vill veta min åsiskt, alla vill ha en kommentar tillbaka, dom drar och sliter i mig och nöjer sig inte tills dom nuddat vid min hud. Det kunde ha varit så, nu har jag bara fått en halvdan komplimang och en till kommentar som jag var tvungen att ta bort (från samma människa dessutom) i med att det stod att han tyckte jag likna Laleh, nej nej nej. Ironin över att jag tog bort den kommentaren är att jag nu kommenterade det här och nu finns det här svart på vitt, någon tycker jag liknar Laleh! Fast bara på kortet (jag har andra, kolllllllla, inte den minsta likhet förutom att vi båda har två ögon, en näsa och en mun), har aldrig hört det verkliga livet och kommer aldrig få göra det heller, så det så!

 

Sitter och lyssnar på Lindsay Lohan - First, och skäms jättemycket över att jag tycker den är svängig, men det är den, förlåt. För att försöka få tillbaka lite av min själ som sålts till pop-djävulen vill jag säga att Blue Oyster Cult - Don't Fear The Reaper (och alla covers som någonsin gjorts på den) kan vara den vackraste låten någonsin, på sitt alldeles speciella sätt. Tegan & Sara - My Number, är även en låt värd att laddas ner. Jag tror på allvar att det finns någon stackars sate där ute som läser min blogg och flitigt laddar ner allt jag rekommenderar, jag är sorlig.

 

 Min blogg, har blivit något av min räddning från tristessens klor. Jag har gjort om René Descartes ”Jag tänker, alltså är jag” (Cogito, ergo sum), till "Jag skriver, alltså är jag".

 


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback