Grattis till mig själv, det är du fan värd!

Om 40 minuter kommer pappa och Ulla med kusin till oss (mamma, Becka, Ellen och jag) för att fira att jag fyller jämt, hela 20 år. Så grattis till mig själv och ha en underbar dag, det är du värd.

Läste någonstans att den überkristna Jonah inte föddes med det namn utan till Jonas. När han väl var inne på namnbyte kunde han väl slå till med Job som i "Jobs bok". Apropå det så skall interpretation på Gamla Testamentet vara inne på torsdag. Alla som börjat med den säger att det är såååå svårt med det litar jag inte på för 5 öre. Det kommer säkert att vara krångligt med att förkunna att något är "såååå svårt, men jag är redan klar", är bara för att andra stressade och när det gäller "Bibelvetenskap" är jag cool som en filmbunke. Inte för att jag är toppenhaj på ämnet utan bara för att jag inte bryr mig tillräckligt. Behöver bara få med mig 15 poäng och om det skulle krisa så släpper jag iväg dom här utan att ångra mig en sekund.

I måndags var jag uppe på expeditionen och letade upp Lennart som skulle vara min referens som jag hade mailet. Skam den som ger sig, men jag fann honom på en gång när jag gick kollade nig runt och han frågade "Vem letar du efter?" Och utan att veta om det så hade jag gått på mig så kallad favoritelärare som inte alls var min favoritelärare och den jag hade tänkt ha som referens. Men han ställde upp och jag är inte den som är den utan tog det emot det glatt.

Skall passa barn imorgon och kanske ut ikväll eller imorgon. Daniel har glömt av mg födelsedag helt, men det spelar ingen roll. Han har redan retat gallfeber på mig och den bästa möjliga present han kan ge mig är att inte höra av sig på ett tag och ge mig andrum.

Har hittat en favoriteblogg som hat/älskas med betoning på hat:
http://elinacederborg.se


Stockholm Boogie logo
Närmare sagt den 28/10. Yeah.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback