Hej, kära bloggare

Hej, kära bloggare. Jag har funnit ny energi och är som kär i alla bokstäver som skapar magiska ord, jag kommer härmed nu bli en vane-bloggare eller som jag hellre hade velat en van bloggare. Dagarna går oförskämt snabbt även om innehållen under dagarna kunde ha varit mer raffinerande. Vill inte påstå att jag går ut vansinnigt tidigt för att ha fullspäckade dagar som avslutas med 5 timmar sömn, men jag håller på att få en dygnsrythm med både dag och natt, aktiviteter och sömn.

Var ute i lördags, helt nykter borde tilläggas, och man får en helt ny syn på utelivet som nykter. Vill inte vara den som är den men jag bara mååååste säga att herregud så folk (inkl. mig med dessvärre) beter sig under alkoholens slav. Min kompis Daniel skulle bara springa iväg till en kompis som självklart tog en halvtimme och jag orkade inte socialisera mig så jag satte mig och kollade på människorna som dansa. Alexandra, du vet inte vem jag är men jag vem du är, och ditt åmande på dansgolvet gjorde min utekväll. Tack för att du lät mig se när du dansade salsa med inslag av bugg och hur du släppte ut ditt hår och skakade på huvudet bara för att en sekund senare sätta upp håret i en klämma och göra om proceduren, tack tack tack.

Såg på "under cover" ikväll på trean med Charlotte vad hon nu heter, och det var underhållande. Kioskjournalist som gör en lättsmält men underhållande måndags underhållning.

Min hemtenta om religionsbeteende som blev hela 12 sidor är klar och skall inlämnas imorgon för att jag senare samma dag skall börja läsa Bibelvetenskap med min favoriteföreläsare Göran.



Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback