Fan, jag kan inte sluta.

Fan! Jag kan inte sluta. Jag stängde av datorn, min alldeles egna söta silvriga laptop men sen kom jag på att jag har en sak till att säga. Det är precis så här det skall vara att blogga, man bara skriver och skriver om saker i sitt liv och vad som berör och irriterar en. Inte skall man blogga upp tusentals bilder på kläder man sett på någon nätbutik man aldrig har råd att köpa och sen lägga upp ännu fler bilder på kändisar som har dom kläderna på sig.

Apropå kläder och utseende så sa en kurskamrat, dock över 50 år, till mig på teologen festen "Anna du har gått upp i vikt under sommaren, det klär dig." Vaaa, vem säger sådant? Jag har inte ens det, vad jag tror. Men vem säger något sådant och leverera det som en komplimang. Det enda som gör det lite okej är att hon är över 50 så hennes primetime har sedan länge varit och att jag misstänker att hon är alkoholist även om jag aldrig sett henne mer berusad än mig själv.

Sicksack visas på 4+ nu, förstår varför dom båda har gått vidare han med kampsports blablabla (jag vet på allvar inte vad dom riktigt håller på med, jag tycker om programmet men vet inte riktigt vad dom gör) tv och hon med trädgårdsinredning, att sy är inte deras grej. Eller kanske att sy sakerna men inte att designa sakerna för dom är inte vackra. Påminner mig om Alex fleschjack/tröja han gjorde i syslöjden någongång i mellanstadiet/tidig högstadiet som var så ful som han på allvar hade på sig. Fast han hade det mer som "hej jag vill vara ful och jag vet om att tröj/jackan är ful" än "fan vad snygg tröj/jacka jag gjort", i alla fall så hoppas jag det.

Jaja, nu sömn.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback