En tjej får väl drömma

Var faktiskt inne på apollo.se nu och kollade upp vad flygbiljetter till Aten kosta och därefter sökte jag på hotell. En vecka skulle gå på en ca 15.000 om jag hade tur med flyg dit och hem + hotell och sen tillkommer alla fickpengar så egentligen är det helt onödigt att ens kolla upp detta. Men jag intalar mig att en tjej får väl drömma och att jag kanske blir det lyckliga som vinner 100 000 på Lyckochansen imorgon och kan åka till Mykonos igen (och sen göra min näsoperation, haha). Jag har faktiskt pengar så jag skulle i praktiken kunna åka men då är pengarna slut för alltid i princip, nada, nothing, ingenting, så det vore det dummaste jag kan göra. Speciellt nu när jag vill flytta, men det är något speciellt med dom kritvita husen med blå dörrar, de snåriga vägarna, småkyrkorna överallt och klimatet, killarna, utelivet och allt det där andra.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

hello lobster.......fan precis nar du satte foten pa flygplanet slutade det att blasa har sa nu e vadret toppen......bara lite skon bris.......va pa stranden med michalis idag nu skall jag bara ta det lite lugnt sen kanske jag skall borja jobba pa skandinavian bar.........jag behover pengarna och jag behover hoja snittet pa dricksen for killarna;)

idag e det ju den forste augusti sa nu borjar hogsasong och det marks....jag satt fast i rondellen dar vi bor i en javla halvtimme for det var sa javla mycket trafik........jag flippa over pa en gamling och holl pa att kora pa en tant med barnvagn...sa allt e som det skall nar jag e ute i trafiken..........

fonsterrutan i badrummet skulle kosta 150 euro sa pappa e inte glad..........

joke.....

skickar danskans mejl nar nar jag hittar det det ligger nanstans pa rummet...som for ovrigt tog en hel javla dag att stada.......fan nsta gang far du sova i garaget.

puss

2006-08-01 @ 23:38:48

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback