Fjärde natten på Mykonos

Jag tror det var fjärde natten på Mykonos och Alex hade redan åkt hem och jag satt och väntade på Michalis som bara skulle avsluta sitt jobb och sen skulle vi åka hem tillsammans (hans och Alexs hus är ett stenkast ifrån varandra) och en långhårig italienare kom och satte sig bredvid mig och började prata med mig. Han berättade hur vacker jag var och att jag var tvungen att höra av mig om jag skulle till Milano någon gång där han bor, med andra ord var han som alla andra italienare som dom uppför sig mot vem som helst söt som ful, smal som tjock. I alla fall så gav jag min mailadress för att ja 1. jag var stupfull 2. jag ville vara trevlig och trodde verkligen inte han skulle höra av sig. Dagen efter när jag var inne på min mail hade jag fått ett mail av Stefano som han hette och hör och häpna hans mailadress är longhair70, haha. I mailet stod det:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii anna . how are you ?
i m stefano fron italy long hair we meet in mykonos .
my email msn is x
i hope chat with you soon
kissssssss

Och när jag kom hem från Mykonos så svarade jag för att ännu en gång vara trevlig och skrev att jag kanske snart kommer till Milano (i oktober för att vara exakt för då kanske Daniel skall flytta dit och då kanske jag skall våldgästa honom eller rentav flytta ner dit med. Jag skulle aldrig resa med honom igen men att flytta med honom är en annan femma för då får man se till att skaffa sig en umgängeskrets och inte bara lita blint på sin respartner) och idag fick jag ett mail till där det denna gång stod:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii          i m sooo happy you answer me .   i m fine work a lot of . i hope so much meet you if you come to italy . have you msn messanger or yahoo ? i have webcam .   so we can chat better . hug and big kissssss . have you pics ?
have good evening

Och härmed har jag fått nog av att vara en god samarit.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback