Hopp, mitt liv vs andras liv i London

Fan vad alla flyttar till London, jobbar i en flashig klädesbutik (eller man kanske skall skriva boutiqe), festar på Movida, har kändisar till grannar och dejtar killar som är så rika att dom kan bada i pengar och drar linor till höger och vänster.

Själv så bestod min helg av lådvinsfyllor och Park Lane både fredag och lördag. Idag har jag röjt upp lite i mitt rum och snart skall dom hemska blåa tapeterna med ballonger bort. Jag undrar vem som bodde där innan? En liten pojke hoppas jag.

Hårdaste dagen/kvällen hade jag på söndagen efter äcklig mat på "Gyllene Prag" för att sen se Eva Dahlgren uppträda och pappa tränger sig längst fram som man får göra om man 1. är ett stort Eva Dahlgren-fan (fast "Ung och Stolt" är bra live måste jag erkänna. Det tyckte dom som stod bredvid mig med, dom svängde på kroppen åt höger och vänster och skulle nog själva påstå att det var någon slags dans. Det såg hemskt ut med jag antar att en och annan öl hade dom sänkt innan) 2. är under 10 3. är dvärg. Pappa är inget av dom. Sedan var det gospel vid Götaplatsen i två timmar (som kändes som en evighet) även om jag smällde i mig popcorn och godis. Hallelujah! En av artisterna som fick sjunga lite mer live och inte behövde bara vara en i möngden (kören var på 300 pers) var en mogen kvinna i sina bästa dar som hade på sig något som såg ut som ett lila duschdraperi, inte jätte smickrande när hon hade 25+ kilon.

Pappa Thomas

Bild: pappa som man kunde se ståendes LÄNGST fram när Eva Dahlgren uppträdde i söndags, sista dagen av kalaset vid Drottningstorget.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback