Jultraditioner?

Kollar på "Rädda Willy" på trean som jag hade marddrömmar om efter jag hade sett på bio när jag var liten (så tuff var jag då). Men Willy är så snäll, det är väl alla späckhuggare dom heter bara killer whale för att? Precis.

Sedan märkte jag och Alex igår att Sagan om Ringen triologin går nu under juldagarna och vi hoppas verkligen att det inte kommer bli ett återkommande scenario som senare blir en jultradition likt Kalle Anka, Karl-Bertil Jonssons julafton och Kan du vissla Johanna. En klasskamrat till mig deklarerade sin kärlek för Sagan och Ringen och sci-fi mässor och jag tappat talförmågan. Eller nästan i alla fall, jag var snabb att säga att jag har en kompis som brukar gå på sci-fi mässor för att ta kort på människorna där och sen så sitter vi och kollar på korten och skrattar åt dom på förfesterna. Jag vet hur man gör bra intryck.

Det gör faktiskt lite ont i mig att jag inte kommer få fira jul med hela min familj och att jag inte kommer få något sms från dig. Men jag fick helt otippat ett julsms av Spiik, alltid nåt.

Dagens låt: Van Morrison - Have i told you lately that i love you

Kommentarer:
Postat av: c.c

God Jul anna vi ses på frölunda torg haha

Postat av: Anonym

yes frölunda torg is the place to be ;)

2006-12-24 @ 12:29:29
URL: http://sellouts.blogg.se
Postat av: Irina

yeah dito. blir inte så juligt iår, ska bara hänga hemma i mjukisbyxor med min syster, but its nice.
Men ska ni fira jul, brukar ni göra det?

2006-12-24 @ 13:19:19
URL: http://cockeyedcharlie.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback