Alex, Top Model, Tyra Banks, Julia Stiles, bio

Alex skall bara vara borta i någon månad(ar) antagligen och gå på lite castings, go-sees och allt vad det heter. Det är annan värld för mig, som närmast jag kommit den världen är varje onsdag 21:00 när det är "Top Model" med Tyra Banks. Tycker det var kul i onsdagens program när Tyra som alltid är stolt afroamerikansk kvinna (vilket hon borde vara, hon behöver bara inte nämna det var femte minut vi förstår att hon är afroamerikansk) och sa till Diane den "mulliga/kurviga/eller helt enkelt hon med 25 kilos övervikt" att det nästan är lika svårt att vara mullig som färgad i modebranschen. Ööhhhh, va? Diane och Tyra Banks på bilderna, vem tror ni har det svårast i den ytliga modebranschen? Precis.

Diane, Top Model 5Tyra Banks
Dom har börjat visa "The Tyra Banks Show" på kanal5 vid två-tre på vardagseftermiddagrna nu, konstigt att dom varken har gjort någon reklam eller att media inte nämnt det någonstans.

Julia Stiles i ännu en bra drama-film med henne i huvudrollen, och hon spelar den sexiga/snygga tjejen igen. Jag tycker om Julia men please hon är inte het utan mer alldagligt och grå i sitt utseende.

Pappa vill att vi skall gå på bio imorgon, jag vet inte om jag varken har ork eller lust men om det blir av så skall vi se  "En Geishas memoarer" (och inte chokladen som jag och Alex avgudar) har jag bestämt.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback