C-uppsats

En c-uppsats i religionshistoria, 5 p skall omfatta 15 sidor huvudtext och man skall lägga ner 200 h, det vill säga om jag skulle arbeta på det non-stop i en vecka dag som natt skulle det inte vara tillräckligt. Jag vet precis vilket handledare jag vill ha och jag precis i vilken basgrupp jag inte vill komma i. Skall nog skriva om Israel-Palestina konflikten och hur islam och judendom tas upp i svensk media, för då får (måste) jag bedriva "egen" forskning och slipper tjocka uppslagsverk på franska, tyska, engelska och allt annat man kan hitta.

Satte mig längst fram och rörde mig inte ur fläcken förens genomgången var avslutad och man fick gå. När det var rast satt jag kvar på min plats och kladdade i mitt block och jag inte måla och inte ens kladda om det nu är möjligt. Börjar undra om jag är lite socialt missanpassad, för att jag hellre sitter ensam och tyst än pratar med någon från teologen men självkritisk som jag är så kom jag fram att det inte är fel på mig utan dom, haha. Da Vinci koden vågen då hippa människor som alla vill bli symboltolkare kom som väntat aldrig, för att det helt enkelt inte finns någon hippa människor som är intresserade av religion. Så djäkla tråkigt, man är fast bland kristna blivande präster och lärarstuderande, gaaah!


Kommentarer:
Postat av: luradavlivet

Skönt att läsa att någon annan sliter med uppsatser när man är klar med sina egna och längtar tillbaka till studietiden. Låter som du ska skriva en B-uppsats på C-nivå.

Jag hoppas du fortsätter beskriva din uppsats-åmgest och vad du skriver om.

Med uppenbar risk för att låta knepig, så kan jag kanske hjälpa dig lite med formalia och dyl.

2006-01-31 @ 14:24:54
Postat av: Staffan Ekman, Malmö / Lund

Hej, hittade din blogg när jag sökte efter studentområdet Sparta i Lund, men du bor i Göteborg eller?

2006-04-07 @ 02:07:16

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback