Kvällens meny

Idag vet jag att jag kommer vara uppe till solen början skinna igen men det gör mig inget. Idag tycker om jag om nattens mystik och att få gå igenom gamla saker, riva ut bilder, påbörja ett collage i huvudet (allting börjar där), kolla igenom bland mina böcker och se om jag har hittar något jag inte läst innan och kanske se en film.

På "Let's Dance" gjorde Carolina Gynning succé enligt mig. Hon hade ingen taktkänsla, kunde inte stegen men herregud vilken utstrålning. Hon var lika bra på att dansa som Peppe Eng, bara att han har mindre utstrålning.

Alex åker först på måndag, alltså om lite mer än en vecka så jag får en fredag till med honom. Skall ta och laga en god middag åt dig någon dag i veckan HELT SJÄLV. Det kan låta skrämmande så ta en macka innan du kommer (tips från coachen). Räkorna vi åt idag var av toppklass (kom kostade ynka 89 kr/kg om man jämför med förra veckan som nästan var uppe på 200 kr/kg), så ät räkor för glatta livet nu.

Alex och jag kom fram till att vi är trötta på att alltid förklara om min utbildning. När människor frågor mig om vad jag gör säger jag att jag studerar, när dom frågar vad säger jag religionsvetenskapliga  programmet och när dom slutligen frågar (som alla frågar) vaddå skall du bli präst och svaret är och har alltid varit och kommer alltid vara NEJ. För det första är jag inte kristen och för det andra skulle jag aldrig bli präst. Jag är alldeles för ansvarslös och hemsk för att kunna sätta på mig prästrocken och vara i "Guds tjänst". Nej, i sådana fall är jag tvungen att bli en katolsk präst för dom har alltid något fuffens för sig. Alex sa slutligen att han får förklara oftare varför jag läser religionsvetenskapliga programmet än att folk ställer frågor om honom till honom, hahah.

Jay är på tv nu, jag skulle kunna gifta mig med honom (vissa saker måste dock göras först). Det första som krävs är att han skall få reda på min existens, dumpa sin fru Maris och att jag skall bli blind.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback