Rapporter från Båstad

Jag  blir smått rädd (och skäms) över mig djälv när jag frenetiskt följer vad som händer i Båstad. Och bästa sätt att göra det när man inte själv är i Båstad (som jag aldrig varit under Tennisveckan och aldrig annars med för den delen) är att följa Jessicas Isakssons blogg från Båstad samt Tjejer från Stureplan som jag både har som länkar här till höger.

Båstad 2005

Det är kul att uppdateras på vem som gjorde det med vem, vart folket var igår (inte för det finns så många ställen att välja mellan), se bilder och se hur dom goa gäteborgarna har (och om hybris borde vara en nyckelord i detta sammanhang).

Själv så har jag absolute inga planer på att någonsin besöka Båstad under Tennisveckan, inte för att det är en lekplats för dom rika och berömda (haha, eller snygga), utan för att det finns andra ställen på denna jord som bjuder på roligare partaj med charmigare människor. Att se människor sittdansa, spruta champagna, veva, sätta på tjejer hit och dit medan tjejerna gör allt för att bli påsatta av någon som betyder något, göra av med snuskigt mycket pengar, ytligheten (det går nog i bästan fall 1 på 1000 som faktiskt har något innanför hjärngloben), kindpussarna (det får man bara göra i varma, lite mer exotiska länder i Europa inte i en djävla småstad(by) och kanske främst för att jag skulle känna mig malplacerad.

Men jag tackar både Jesscia Isaksson och Tjejer från Stureplan för den roande läsningen.

Kommentarer:
Postat av: annan

Du, det är faktiskt inte så i Båstad, så som du beskriver,,, Jag bor här,,, det är kanske 100 av ca 10 000 besöjare på tennisveckan som gör så. Men där behöver man inte vara. Trust me, I'm local. ;)

2006-08-01 @ 23:00:58
Postat av: 888

With the 888 trio.

2006-08-04 @ 08:17:34
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: omaha hi lo

Play free omaha hi lo line rabbits fold pushka door!

2006-08-05 @ 10:29:04
URL: http://www.ajcarvelli.com/08/4047.html
Postat av: backgammon

For seven credit tough house free backgammon vigorish.

Postat av: baccarat

Him street wiseguy bluff jolly fold free baccarat vig hand glossary?

2006-08-05 @ 18:36:21
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/baccarat

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback