Ma vie en rose

Kan man titulera sig som deprimerad livsnjutare utan att det ena talar för mycket för sin sak för att motbevisa det andra? Det ena har jag inte valt, den sistnämnda försöker jag välja.

Har inte varit ute på hela helgen (däremot fick jag öla (och jag dricker öl jag med, jag har blivit en man eller vuxen beror på hur man ser det. Daniel rynkar på näsan åt tanken men det är bara för att han är en kvinna som inte klarar av att dricka vitt vin utan Sprite i) med klassen i torsdags vilken var mycket trevligt. Gick sist av alla om man inte räknar med Sara och Jonathan och det går inte riktigt för dom ger sig aldrig, dom är partyanimals) och det känns allt annat än bra, jag ville gå ut mycket men när Svante sedan ringer halv ett och säger att skall träffas en timme senare så känns det inte lika lockande. Man hinner knappt hänga av sig jackan innan den skall på igen. Jag har kollat på "Casino" ikväll, den är rå den är tuff den är jag, nej men skämtåsido Joe Pesci är stenhård i den och alla andra gangstafilmer (däremot är hans skivsläpp en annan femma). Och nu sitter jag och slösurfar, är inne på beautifulpeople.se (där man blir inröstad om man får tillräckligt högt betyg) som inte fungerar som den skall. Jag menar jag är inröstad sedan ett år tillbaka så något fel är det med sidan. Sen så är alla andra från byhålor där tatueringar och anabola steroider verkar uppskattas.


Kommentarer:
Postat av: Irina

Eyyy! när börjar vi imorgon? det står ju ingen tid på schemat som är upplagt på kursportalen?
filmdiskussion grupp 1?

Postat av: Irina

haha! men kvart över ett, är du säker? står det inga tider på ditt schema heller? fan! ifall man kommer kvart över ett och den började nio så slutar vi precis då. och ifall man kommer nio och börjar ett så är sömnen förstörd och man får vänta i evigheter.
hur ska jag göra? eehh

2006-11-19 @ 17:45:28
Postat av: Irina

Hahaha okey, fan, jag tror dig. smsade också sara förut och hon sa också kvart över ett. så fine, då är jag där!

2006-11-19 @ 21:54:01
URL: http://cockeyedcharlie.blogg.se
Postat av: Irina

yep. tänker inte ens försöka somna nu. vi börjar ju ett imorgon! haha

2006-11-20 @ 01:57:06
URL: http://cockeyedcharlie.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback