Marie Plosjö står på Linda Rosings sida

I Marie Plosjös blogg (idag var jag och fika, sedan träffa jag en vän, åt en god macka, somna och sedan vakna jag igen" - blogg så skrev hon ett inlägg om att hon var på Linda Rosing sida angående det Bingo Rimér sa om Rosing till Hugh Hefner:

"Linda har mitt stöd

Usch Bingo! Hur kan han vara så elak? Han säger till sitt försvar att Linda måste ha lite självdistans och att Hugh inte vill plåta Bingo till Playboy heller. Vilket löjligt resonomang! Jag tycker att det är uppenbart att Bingo har ren illvilja när han säger sådana saker. Han säger det inte utan eftertanke. Jag tror att det enda han vill ha ut av detta påhopp är skratt på andras bekostnad och klappar på axeln av personer som inte tar sig tiden att sätta sig in i andra människors situtioner.

Jag känner inte Linda men jag förstår att hon känner sig förolämpad.

Hon försöker uppenbarligen ta sig bort från den stämpeln. Bingo försöker vara så tjenis med alla och han vet i vilka trådar han ska dra i genom att spela på människors fördomar. Hört talas om vända kappan efter vinden?!

(Länk) Linda Rosing blir förolämpad av Bingo

Jag står på Lindas sida och det är många fler än mig som reagerat."



Linda Rosing

Herregud, kan inte Sveriges svar på en glamour Moder Theresa låta människor stå upp för själva och låta människor fälla en och annan kommentar om vad deras personliga intryck eller åsikt är om en person. Jag tror inte Hugh hade sagt att Linda Rosing var något Playboymaterial om hon sålde kakor för gamlingar eller något dylikt istället för att vara med mest mediakåta människan i Sverige.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback