Mycket mer än müsli - Sanna och Pär

Såg på "Mycket mer än müsli" imorse som jag alltid gör efter att ha sett nyheterna gå i repris på Nyhetsmorgon fem gånger och jag har inte riktigt bestämt mig om jag stör ihjäl mig på programledarna Pär och Sanna eller om jag tycker att de är okej. Det som talar för dom är egentligen inte så mycket, de är alltid glada och trevliga, men minuslistan kan göras längre. Pär ser så dumsnäll ut när han ler, Sanna skrattar hela tiden (man kan läsa på hennes presentation på mtve.com att hon älskar att skratta och tycker själv att hon är asrolig, nähä!) och idag när de prata film så påstod Pär att "Crouching Tiger, Hidden Dragon" är en japansk film och nu när man läser filmvetenskap om så får man väl peka med hela handen och säga fel fel fel. Eller gör det mig till en besserwisser? Jag tror jag tycker om dom, eller jag gör det, de verkar så helhylle och Pär är snygg när han inte ler.


Kommentarer:
Postat av: Nathalie

håller med om en del, men älskar programmet det är som med Letterman på TV6 man måste lära känna dom br INNEHÅLL LITE ojämn kvalitet men oftast riktigt bra jag är förvånad!!!

2006-12-01 @ 22:57:55
Postat av: Nathalie

håller med om en del, men älskar programmet det är som med Letterman på TV6 man måste lära känna dom, lite ojämn kvalitet men oftast riktigt bra jag är förvånad!!!

2006-12-01 @ 23:02:30

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback