Spraydate

Fick värsta flippen en gång när mamma och jag kollade på tv för något år sedan och en reklam för meetic.se kom upp och dom i princip garanterade en kärlek så jag skaffade en konto på meetic, spraydate och allt jag kommer över för att gardera mig. Jag är aldrig inne på mina konton men jag får en massa mail på dom (man får sedan mail till sin hotmail där det står att man fått mail på sidan) och jag är inte naiv och tro att detta är några 25+, från innerstaden som ser bra ut och är vettiga men jag loggade i alla fall in på spraydate igår och filade lite på min presentation. Eller jag skrev snarare det jag hade på hjärtat:

Jag är inte alls den balanserade, nyttiga, helhylle-tjejen som jag antagligen skulle försökt ljuga ihop en historia om att jag är. Jag är Anna (nu börjar det bli riktigt illa, men att säga att "jag är Anna" är väl egentligen inte att prata om sig själv i tredje person), temperamentsfull, 9 av 10 gånger irrationell och att säger inte att jag inte kommer med ett emotionellt bagage för det vore en ren och skär lögn (och det gäller alla andra med som försöker bevisa motsatsen, vi formas av vår historia). Är ett yrväder med hjärtat på rätt ställe (förhoppningsvis i alla fall fysiskt, och nu börjar humorn bli torr), avgudar ironi och sarkasm och är antagligen inte bra för dig (vill skrämma bort dig för vem vill träffas på en internetsajt, inte jag, inte du(?), men kanske kanske är det skrivit i stjärnorna även om vi berättar för alla andra att hundtricket har ännu en gång lyckats. Jag har ingen hund så du får skaffa en nu snaras).

I alla fall har jag fått en massa mail även idag och alla ens fördomar om man hur man tror nätraggare är på sådana sajter stämmer. Dom är lönnfeta, kommer från landet, jobbar med data och har tre hårstrån kvar. Vettiga (fast jag vill inte ha någon vetig) killar eller tjejer för den delen finns inte på sådana sajter, vettiga människor träffar inte ens sina partner ute på krogen utan dom har alla någon gullig, romantisk, speciell historia att berätta i stil med "jag råkade ta hennes matvagn på Ica och resten är historia" och sedan visar dom upp sina förlovningsringar (och nej jag vill inte förlova mig).

Borde kanske sätta ut fler punkter, kommatecken finns det så gott om så det räcker och blir över.

Kommentarer:
Postat av: vilse

jag träffade ett par som var ute på sin första date (via spraydate) på krogen en gång, vi blev alla fulla och det slutade med att jag och damen i sällskapet gick hem till henne och ägnade oss åt vuxenmys på vardagsrumsgolvet. herren fick gå hem ensam.
jag är en jävligt dålig människa.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback