Iq fiskmås glamourmodeller?

Allas vår (i alla fall har jag och Grabe (jag tilltalar dig med efternamnet bara nu när vi är sådana bundisar och har länkat till varandra)) favorite Dominique (som jag skrivit om, bästa vän med Natacha Peyre) som är glamourmodell och har här närmast släppt en singel som hon hade en releasefest i Eskilstina denna helg. Råkade snubbla in på hennes andra vän Natasha som var på hennes fest och kom över ett videoklipp (www.markusp.se/S5021314.AVI) där Natasha Kaulio och en annan kompis har ett tal i ära för Dominique. Är varenda glamourmodell helt iq fiskmås eller hur kommer det sig att när man skall hålla tal till sin bästa kompis inte kan skrapa ihop något bättre än detta?

Någon, Dominique, Natasha

Sen får människor säga bäst dom vill att jag är avundsjuk (trott det eller ej men jag har inga önskemål på att spruta in en massa restylane i läpparna och silikon i tuttarna, kasta av mig alla kläder och sälja min själ för att tjäna en ynka tusenlapp genom någon barturné i Norrland och sedan försöka sälja ut mig till allt och alla utan större framgångar, vilket är vad som händer med 99,9% av alla dessa "glamour"modeller. Dom enda som "lyckats" är Viktoria Silverstedt och Carolina Gynning (och båda dom är mer än glamourmodeller, personligheter (på gott och ont, jag är bara ett fan av Gynning och  och därefter får tiden och varumärken (som dom är minst sagt högst medvetna om) visa om även Natacha Peyre och Elita Löfblad gått med vinst på det emotionella och ekonomiska planet), är elak eller inte har något liv för att jag skriver om andra människor och i sådana fall får ni ge mig feed-back för jag finns här, står för vad jag säger och är inte på något sätt anonym.


Kommentarer:
Postat av: vilse

har du fyllt år nyss?

Postat av: Tina med stort T

Om du visste bakgrunden till talet skulle du formulera om ditt inlägg?? Har du någonsin blivit ombedd att hålla tal med short notice?!! Tala är silver, tiga är guld!!
Vet du inget, skall du heller inte yttra dig!

2006-11-01 @ 09:49:02
URL: http://www.rollergirl.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback