Ullared

Besökte Ullared, Gekås i veckan med Daniel. Jag ÄLSKAR Ullared! Massvis med billigt skräp, köer och människor som är totalt clueless när det kommer till allt som handlar om stil, klass och mode. Pösiga McGordon jeans från Dressman matchat med en sliten t-shirt så är man redo att möta allmänheten (och kanske för en kväll på stan?). Men vad gör det när alla andra ser precis likadana ut, med likadana kläder och den obligatoriska utväxtranden.

Ullared

Jag plockade på en massa saker jag självklart verken behöver eller ens har en tanke att använda och sedan står man där i kassan och ser pengar kastas bort på nagellack, sminkborstar, dvd-filmer, kakor, hudkrämer, godis, diadem, tofsar, pennor, väskor, etc. Det roligaste under dagen var när jag och Daniel la i toalettborstar i andras vagnar för att sedan se ägarna till vagnarnas reaktion.

Jag hittade den fulaste skjortan jag någonsin sett och den fanns bara kvar i xl (måste ha gått åt som smör i Småland). Den var så ful (tidningsartiklar som prydde hela skjortan) att jag nästan ville köpa den för sakens skull men jag gjorde aldrig det (är trots allt en fattig student). Gick dock runt med den hela tiden och beskådade mästerverket jag hade i min korg.

Kommentarer:
Postat av: Karro

konsumera mera för flera


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback