O holy night

Alla människor har något dom är svaga för. En viss person, skor, choklad, örhängen eller Chez Amis pizzor. Jag är Chez -Amis-pizzor-svag-människa, inget går upp emot deras (möjligen Pizza Huts pizzabuffé så man kan äta massor) Hawaii (hur rolig är jag på en skala, äter pizza med ost, tomat, skinka och ananas som alla andra tioåringar). Vi (jag, Alex, Jakob och Frida) skulle träffas på Chezan halv åtta och jag kom sist, för fint folk kommer sent heter det (alternativt fint folk bor i den oglamourösa stadsdelen Flatås och då det tar tid att ta sig in till stan). Alla åt pizza (och jag lämna en liten en cm knat i vanlig ordning och sa att nu orkar jag verligen inte mer) förutom Frida som beställde in någon pasta, parmensan, bröd och smör som alla kom in tio minuter efter varandra.

Vi gick på Daniel och Emelie och senare på kvällen fick jag ett sms av Daniel som gone mental och beteede sig om vi inte kände varandra. I smset stod det  något i stil med "att det var trevligt att träffas ikväll, Super D" som om vi bara träffats tre gånger innan. Och så är inte fallet, även om man ibland hoppas (jag skämta Super D), vi träffas snarare tre gånger i veckan än i livet.

Därefter tog vi oss till Skål och drack drinkar och nu är jag hemma och väntar på L Word. En helkväll på 5 timmar.

image447
Alex & Jakob på Chezan

image448
Jakob & Frida på Skål

Idag hade jag hela 324 unika besökare och vilka är ni förutom Amela, som var den enda vänliga som ville svara igår. Jag undrar hur många av er som läser min blogg som hatar mig. Jag själv läser mer bloggar jag hatar än älskar (kolla bara själv på min länkar, hur mycket tror ni jag ser ut till Daphne Leon på en skala. Skvallret om henne på 
http://stureplanocensurerat.blogspot.com är hur kul som helst. Särskilt alla kommentarer som bekräftar det. Daphnes bror och kusin Dogge borde sluta rappa (?) eller var man nu kan kalla det "cykel på köpet" i reklamen för ElGiganten utan snarare rappa (ännu en gång frågetecken?) "syster på köpet").

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback