Tänk på följande:

Var inne på mitt piccaboo.com konto för att kolla på vimmelbilder från helgen och läste massinbjudningar alla får och reagerade på vad som stod i inbjudan till Breeze på onsdagar på Deep:

"Tänk på följande

Det är vakterna/Pointern som bestämmer vilka som kommer in och inte kommer in. De kriterier som vakterna bedömer är ålder, klädsel, uppförande och nykterhet. Vakterna har dock befogenheter att neka en gäst att komma in utan att ge en anledning. Vi har en rekommenderad ålder på 23år men kan släppa in ända ner till 18år beroende på klädsel, uppförande och nykterhet. De är därför viktigt att du alltid har med dig legitimation."

Påbörjade en ny kurs idag, mediernas publik, och tyckte till skillnad från vår förra om vår föreläsare idag. Sedan fick man höra om vad som hänt Fredrik på lovet och det gjorde rasten. Det måste vara dom 15 minuter som går snabbast hela dagen.

Mötte upp Challe och vi fikade, strossade omkring i stan och gick hem. Hann därinnan gå på Alex av en slump och kvällen har spenderats med honom, tacos och att se både LHC och Roma krossas.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback