Ylva Trillstierna

Dagens bästa: Insiders Ylva Trollstierna (http://www.vipstar.nu/trollstierna) som svarde fel (läs spåde/läste tarotkorten) på alla 15 deltest i dagens program, (nu mera slimmade) Ross the Intern ( http://blog.nbc.com/ross_blog) på dagens Jay Leno, pappa-middagen och när jag och Alex åkte igenom biltvätten utan att ha stängt alla fönster.

image437

Från http://www.tv3.se/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=1177&Itemid=1295:

"Tarot-test med 100 000 kronor i potten

Christer Sturmark, ordförande i förbundet Humanisterna, sätter 100 000 kronor på spel i säsongens sista Insider.


Förbundet Humanisterna har instiftat ?Kristallkulepriset? som går till den som påstår sig ha paranormala förmågor och lyckas visa detta under vetenskapligt kontrollerade former. I ett direktsänt test ska spådamen Ylva Trollstierna, försöka gissa rätt på dolda boktitlar för att vinna 100 000 kronor.


Christer Sturmark är en av Sveriges mest kända skeptiker när det gäller det övernaturliga. I ett tidigare Insider-program, 15 februari 2007, möttes Sturmark och Trollstierna i debatt om övernaturliga frågor. Sturmark frågade då Trollstierna om hon var villig att testa sin förmåga, och hon antog utmaningen. Testet kommer att genomföras under vetenskapliga former och har analyserats av statistisk expertis."


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback