Året var 2007

Årets bild(er): Omöjligt att välja mellan dessa:

image617

image618

Fest: the one and only bröllop jag var på i år. Gifter man sig på samma dag som Jesus spikades upp på korset så vet man vad man har att vänta. Eller vad sägs som karatefylla, mat som vi misstänkte inte kom från "Halta Lotta" utan Blinda Lotta (för någon missade att sätta in potatisgratängen i ugnen, liten miss kan tyckas men vi märkte det), slagsmål, ex som gråter, skandalös lokal och hemska tal. Voila där han ni min långfredag och jag skratta så jag grät eller skall man slå till med dog (som Jesus alltså).

Framgång: ärligt talat har jag inte åstadkommit så mycket detta år, igen. Mina studiepoäng inkasseras sakta men säkert och det är så produktiv jag är. Jag har lovat mamma att ge psykologen jag gått till några gånger en chans om det nu kan kallas som en bedrift.

Människa(or): Alex of course, han är världens underbaraste, är värd sin vikt i guld och ja jag älskar honom  helt enkelt och helt platoniskt, Daniel stundtals och mamsen.

Film: i med att jag både lider av  Nils Petter Sundgren och Fredrik Virtanen-komplex tänker jag lista årets film och musik. "Direktören för det hele" är så djävla bra helt enkelt.

Musik: Den är allt annat än ny men jag har lyssnat sönder Cartwheels med Patti Smith detta år men Pontiaks "80-talet" går inte av för hakor.

Serie: Jag vill så gärna skriva "Jericho", haha, men "Dexter" får det bli. Alla har väl någon gång tänkt i samma banor som Dexter, vissa lite oftare än andra. Ett tag var jag inne på att bli bloggseriemördare men efter ha skrivit det här så kanske det inte är så smart.

Blogg:
http://stureplansvackraste.blogspot.com  tills man själv hamnar där. Men jag hänger inte i Stockholm och Stureplan så jag kan känna mig lugn.

Oas: alla ställen där dom serverar alkohol men jag har gått från Chez (innan fjortisarna invadera stället) till Loca och nu senare Bliss.


Kommentarer:
Postat av: Per

Årets bild måste ändå var bilden från "Seconds of fame", sellouts/juni.

God och gott och allt det där...

2007-12-27 @ 15:30:54
Postat av: anna braun

mjä men däremot är det årets kommentar jag fick det från ett ex(kex????)

Postat av: Per

Öhh...fattar inte riktigt vad du menar.

2007-12-28 @ 12:46:35

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback