Ljuvliga onsdag

Kom precis hem från bion. Har varit och sett "The Kingdom" med Chippenesen. Att gå på bio med Daniel är helt okej, han pratar och frågar för mycket och även om det kan ses störande är det ingenting om vad som kommer följa. Efter bion är han helt hemsk, skall analysera (som "såg du hur visa levde rikt och andra fattigt") på lågstadienivå och prata i ett ("fan vad jag störde mig på den där ungen", "jag såg inte skillnad på någon av turkarna, jag trodde han var död" (han syfta på de från Saudiarabien).

Efteråt gick vi till Bliss för att ta ett glas, det är trots allt lillördag men vi gick snabbt därifrån. I med att min middag bestod av popcorn så tänkte jag äta något så glamouörst som nudlar till middag när jag kom hem. I med nudlarna i kastrullen och sedan hamna de alla på golvet. Jag tog till och med upp en för att smaka men de var icke ätbara. Summan av kardemumman, min onsdag kunde varit sämre men djävlar vad mycket bättre den kunde varit.

Nu skall jag sova, efter "Medium", "Rescue me" och alla gotteprogram på tv. Min favvo nattshirt, No ma'am á la Våra värsta år, är tvättad som ni kan se. Eller kanske inte helt.

image590

image591

Nu kanske ni tycker jag skall börja gå en nybörjarengelska kurs och det tycker i och för sig jag med. Alex har börjat blogga och  skriver på engelska vilket gör att jag inte förstår någonting. Om han ändå kunde skriva som dom gör i en kapitelbok. Detta var lite väl internt men klassens ointelligentaste elev hade klassens ointelligentaste pappa och när föräldrarna var på föräldrarmöte i mellanstadiet och vår lärare (som är död, may your soul rest in peace trots att du inte satte mig och Alex i samma klass. Och ja, jag vet Alex, det var mitt fel med i med att jag valde dig först på femte plats men du hade precis skrikit på mig dagen innan) sa att det var bra om varje elev hade med sig en kapitelbok till skolan och pappan frågar "är det en sån med bilder". I alla fall vet jag vad no ma'am betyder, däremot är Alexs engelska en aning svårare och för mig är det som tyda hieroglyfer. Nej förlåt, det är Sebbes handstil som är det. Alexs engelska är som latin för mig, eller hebreiska, för den kursen gick juh bra.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback