Clarity

Idag (har) var det tänkt att jag och Fredrik skulle tokplugga till tentan på torsdag. Det slutade i att vi prata konstant istället om allt förutom om medie- och kommunikation (vi skvallra och det är kommunikation om något, interpersonell kommunikation. Är lika beläst som en gymnasiestudent efter en 50p kurs i ettan). I alla fall fick jag åka Fredrik-bil både dit och hem och det tackar jag ödmjukast för.

Fredagen spenderade jag vrålsjuk (om det finns något som heter så) i min säng med isglass och konstant ropandes in till mamma i vardagsrummet för jag ville att hon skulle komma in och bekräfta min livshotande sjukdom. Jag hade nästan nästan feber och var förkyld, då är man vrålsjuk. Jag mådde i alla fall som jag förtjäna, fan ta karma.

I lördags var jag på 50års fest för min faster, det var visst överraskningsfest vilket jag inte visste om (hade jag vetat det hade min överraskning varit att jag inte var där, jag trodde hon förvänta sig att jag skulle komma och att jag skulle vara kvällens höjdpunkt. Nej men skämtosidå självklart ville jag vara där speciellt när vissa delar av släkten läser bloggen). Det var i alla fall riktigt trevligt, god mat, släkt man inte sett på år och dar (och då menar jag år och dar, även nya tillskott) och min faster blev så rörd när hon såg släkten och vännerna att när hon grät så grät även jag som en bebis, på sant. Senare grät jag igen när hennes största, Magnus, höll tal. Jag är en cry baby.

Jag åkte in till stan sedan på kvällen och mötte sötnöt (inte sötnos utan sötnöt, även om hon är en sötnos med. Jag tycker sötnöt låter gulligare) Challe och Kitty och vi begav oss till Parkan (och jag fick kyssas, men jag är inte är inte den som kiss and tell) och något jag trodde skulle bli en tidig kväll sluta fem på Park (för McDonalds var stängt när vi gick förbi och då var jag nära på att gråta igen, fyllematen är halva utekvällen tså acka Gud för Kebabhouse).

Bara för att stressa alla medie- och kommunikationsstudenter så vill jag meddela att jag har ett väl godkänt i sikte på tentan. Eller jag menar, det är inte omjöligt och det är det när jag väl tänker efter inte ett underkänt heller.

Fergie

Fergie - Glamorous, är riktigt bra även om hon ser ut som en transa. Trannylicious


Kommentarer:
Postat av: Henrik

Muahaha, jag kommer ace:a tentan. Så det så. Känn dig trippelstressad. ;)


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback