Jag trodde inte jag kundesäga det men...

Jag trodde inte att jag skulle kunna säga det men jag är sönderstressad. Jag, s-ö-n-d-e-r-s-t-r-e-s-s-a-d och fruktansvärt uttråkat. Har judendom tenta in om en vecka, filmvetenskap i amerikanska filmgenre likaså, tenta i MKV den 22 februari och ett fruktansvärt tråkigt grupparbete. Jag är i grupp B och fick den sketna korta texten på fyra sidor (och renskrivningen av de andra i gruppens texter) och jag hatar den. Jag förstår inte dens syfte, ibland är den akademiska världen så banal och ointressant att dom måste göra allt krångligare än vad det är.

Kommentarer:
Postat av: Henrik

Beklagar. Jag är inte direkt tipptopp nöjd med uppgiften heller men vi har ordbajsat en del så det går förhoppningsvis bra. Jag är nöjd att jag inte har två tentor i tät följd i helt skiljda genrer (Även om en del hävdar att judendom och Hollywoods filmutbud går hand i hand så är det kanske inget man kan ha nytta av på tentan, hoho jag är lustig )

Det jag tror man kan se som en positiv sida är att jag betvivlar att någon blir underkänd på arbetet, givet hur ribban verkade ligga för förra gruppredovisningen.

Jag/vi har också B-uppgiften och har jag god lust att skaka om den där Nohrberg eller vad han hette ett par tre gånger.

Postat av: Emilee

Hej! Jag fick ett skumt Sms imorse som bla innehöll en mailadress och så googlade jag på den och såg att du skrivit ut samma mailadress angående ett inlägg som spraydate. Denna man(?) har sett mig på en vimmelsite, tagit reda på mitt nr och sms:ar nu. Creepy =/

2007-02-09 @ 08:13:42
URL: http://emilee.blogg.se
Postat av: Henrik

Emilee: Hoppas du inte menar mig? *blir orolig* Jag kan lova att jag inte sms-ar sånt till någon.. Anledningen att jag blir rädd att det handlar om mig är det här inlägget: http://lady-c.blogspot.com/ inlägget med namn "Cirkulär", som i kommentarerna innehåller både "spraydate" och min mailadress. *nervös* Jag är from som ett lamm :) Men vad kusligt...

2007-02-09 @ 21:32:36
URL: http://thingsthatbotherme.blogg.se
Postat av: Emilee

Henrik: Inte för att jag hittar varken spraydate-namn eller emailadress bland dom kommentarerna men personen som messade hette inte Henrik så du kan vara lugn.

2007-02-09 @ 23:52:04
URL: http://emilee.blogg.se
Postat av: Henrik

Ok, jag kanske missförstod ditt inlägg ovan då, jag ville bara vara säker. Hoppas det ordnar sig och att miffot slutar med sitt tramsande.

2007-02-10 @ 08:53:02
URL: http://thingsthatbotherme.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback