En god fortsättning

Färgade mitt hår i tisdags, tog fem timmar och det ser ut som om jag tror att påsken kommer tidigt i år. Det är inte jätte katastrof som frisören faktikst sa själv "slingorna ser väl okej ut, det är inte jätte katastrof" (till sin handledare, jag färgade mig på Oslo frisörskola, allt för att komma undan billigare) så jag får stå ut med denna färg ett tag. Jag kan vara den enda som längtar till man får en utväxtrand (i alla fall en på 2 mm) så det blir lite mer volym i håret. I alla fall när jag skulle betala låg kortet inte i plånboken utan hemma i partyväskan från i lördags så det var bara att åka hem igen och tillbaka. Kändes som jag spendera halva dagen på vagnen och sedan blev det Bond med en frågvis Daniel som undrade vem som var den onde,fule och goda mest hela tiden.

Har varit ute och partajat tre dagar i veckan så idag var jag sängliggande och bakfull som en gnu (vet att det inte finns något som heter så, ännu). Challe, jag och Kitty på äventyr (eller i alla fall Challe och jag, Kitte var på äventyr på egen hand ett tag) och vi träffade Ingvar Oldsberg som ville bjuda på vin i hans längenhet tre på natten.

Tenta på tisdag och ännu viktigare, tentautgång och sedan sparkar b-kursen igång snart. Skall fortsätta en termin till och maniskt söka jobb samtidigt.

Alex hör av dig snarast annars inskaffar jag en ny bästis!

Kommentarer:
Postat av: Charlotte

Puss på dig min vackra gnu. Vilken kväll.. nu ska jag sova.
Vi hörs imorgon. Challe, ja men tjaa ;)

2007-01-14 @ 03:46:51

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback