Göteborg

Här bygger man upp ett liv, ett hem, ett socialt umgänge. Man tror att ens liv, hem och sociala umgängeskrets inte går att rubba att det som händer här i denna stad är vad som är väsentligt. Sedan kommer samtal från andra ställen i världen som rubbar ens vardag och väcker en från det man kallar verklighet som egentligen bara är en illusion. Samtal från Milano där Alex befinner sig. Där han har sitt liv, sitt hem och sin sociala umgängeskrets för tillfället. Något som han skall ta med sig till Paris, London och därefter Mykonos. Som en bäver som bygger upp upp ett bo, ett liv, hem och umgängeskrets dit världen tar honom. Medan jag sitter här i Göteborg och inbillar mig att mitt liv är i Göteborg för att det är tryggt när jag hellre än något annat vill lämna Sverige och Göteborg. Der här är mitt liv, mitt hem och min sociala umgängeskrets finns men inte min drömmar, förhoppningar och förhoppningsvis framtid.

Det som händer i Sverige, Göteborg är min värld. Mitt liv, det väsentliga i mitt liv som inte ens skulle vara en droppe i havet om man såg världen som ett hav.  Mitt liv håller på att avdunstas. En enda människa kan ha så stort effekt och inflytande på andra och världen och jag har det inte.

Alone
(jag googla "alone" och det här var den första bilden som kom fram. Den första av många googlade ord som skall överföras till visuellt seende tack vare google)

Kommentarer:
Postat av: Challe

Puss på dig sessan. Ses imorgon!

2007-01-15 @ 09:30:02

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback