Idag har jag haft någit som sällan inträffar i mitt liv...

Idag har jag haft något som sällan inträffar i mitt liv, flyt. Jag hann precis med vagnen in till stan, böckerna jag behöver till min nya kurs (medie- och kommunikationsvetenskap så nu får jag hänga i samma korridor som journaliststudenterna vilket är mitt nästa stopp om jag själv får välja) fanns och dessutom fann jag den allra dyraste av böcker på begagnathyllan så jag fick den för en 400 kr mindre och den såg inte använd ut alls (såg inte ut som den blivit öppnad ens, så man kanske inte kommer behöva den). Sedan när jag skulle betala min kåravgift var den en avgiftsfri (bankavgift d.v.s) dag idag (och nästa torsdag för er studenter som inte betalt den ännu) så allt har gått som smort idag. Skall till Chezan med Challe senare och varva ner med ett (några) glas vin.
 


Sedan imorgon, helg, städa lite, göra lite mat och sen kommer Challe och Kitty på mat och bag-in-box vin (bara det bästa till mina vänner, haha) som jag inhandlat idag.

 

Ser på ”Glamour” nu och någon mer som tycker det är lite konstigt att ett programmet går från 17:45-18.05, alltså 20 minuter är ett hela avsnitt inkl. reklam. Ge mig valuta för pengarna fan, minst en halvtimme med Ridge (the stoneface) och gänget tack!


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback