The best of the best

En blogg jag läser flitigt, utan att ha med som länk är http://candybaux.blogg.se av den enkla anledningen att jag inte bara läser bloggen som nöje, jag läser den med hatkärlek. Jag må vara lite bitter och avundsjuk över deras highclass-liv i London som inte liknar mitt i Göteborg det minsta (än så länge, jag har drömmar jag med även om dom inte innefattar att bli bjuden på taxi, champagne och drinkar). Samtidigt som jag rynkar på näsan och undrar hur dom kan med men framför allt kan med och sedan stoltsera om det i sin blogg.

"Hmm. Igar var helg crazy. Forst satt vi hemma och tog en fika med Bessam som aldrig kan halla tyst. Iallafall sa hade vi tankt att ga ut me Rami och co till Tramps senare. Sen ringde Arsenal sa vi tankte att vi kunde traffa dem en svang innan. Jaja sa de payade en taxi till Hampsted dar vi chillade me lite champagne. Haha iallafall sa va de helt konstiga. Han strikern verkade lite retarded, verkligen menar jag da! Jag och jossan holl pa att garva ihjal oss. Trodde att det lag ett par trosor i julgranen men de va det inte sag vi sen. Iallafall sa skulle vi ut sa de fick paya en taxi tillbaks haha."

Paya en taxi fram och tillbaka för att bjuda två tjejer på champagne. Grattis killar!


Kommentarer:
Postat av: Anonym

hej hej på dej...............förlåt för att jag inte har hört av mig.......internet har inte funkat....inget italiensk nummer och svenska mobilen har vart avstängd pga ekonomiska skäl ....saknar dig......här e allt i full gång.........gjorde costum national..........coolt........har lite options kvar ...några fittings..........festat........umgåtts med en viss karlstad bo;)

hoppas du gör göteborgs gator osäkra....jag vet att du gör det........

FAN.....alexander Mcqueen blev cancelled.......

många pussar.....hälsa brita och familj.......hörs snart.

2007-01-14 @ 21:47:53

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback