Hello Sweden

Sådär ja, nu vart jag hemma igen. Vart borta i två veckor som känns som en evighet, fast på bara några få punkter. Maten, (uteställena på) Avenyn, min dator och ett alldeles eget rum och därmed att få känna privilegiet att ha lite tid på tu man hand, med sig själv.

Planet fick klartecken ett timme efter avsatt tid och efter vad som var god mat (god flygplansmat dvs, där är kraven inte jätte höga men man fick gravad lax, rostbiff och pastasallad och morotskaka, jag kan vara den enda som går ut av att äta flygplansmat, andra äter den inte i och för sig), lite sömn och nackspärr och lock för öronen landa vi på Landvetter.

Varje dag i Makarska innehåll i stort sett samma sak, Ut, stranden och bada bada bada läsa, lunch på samma resturang varje dag (förutom två), till stranden igen bada bada bada läsa, hem duscha och spela kort, ut och äta middag, gå längs strandpromenaden och ta en glass.

image508

En dag åkte vi på fritidsresor utflykt men är det charter så är det. Till Bosnien, Mostar, där det var överdjävligt varmt. På vägen dit stanna vi för att sträcka benen vid resturang Kuk (har bild bild bild på Beckas kamera, min gick sönder ige och de få kort jag har är för mörka eller suddiga men hey då ser man inte i alla fall överdjävlig ut för man ser ingenting) vilket jag fann otroligt roande, men har man varit med systrar och mamma så är humor något det inte finns överflöd på så jag är inte kräsen. Dessutom så var bussen vi åkte dit en liten minibuss som tar femton personer som en dansk blev sur över och klaga på hela resan, även det var otroligt kul, ännu en gång sparsmakat med humor. I Mostar svettas man (till och med i skuggan trodde man att man skulle dö där och då), kollar på bron Stari Most och beundrar arkitekturen. Så lite europeisk historia och kultur på en charterresa, vem kunde tro det?

I alla fall Makarska, shoppingen fanns inte, om man inte ville ha med sig badtofflor, luftmadrasser och smyckeskrin med snäckor på. Det vill inte jag. Letade överallt efter något köpbart och allt jag hitta var cigaretter till Daniel, ett par sandalar (mer sandaletter, riktigt fina), alkohol, en "No ma'am" t-shirt a la Al Bundy och en Sponge Bob till Alex (ja vuxna Alex, han är ett fan av Bob och det är tusen gånger fräckare med Bob än Musse Pigg eller Rolling Stones loggan) och godis på flygplatsen. Och det var allt.

Kommentarer:
Postat av: Henrik

Haha, välkommen hem och grattis till tentan. Jag fick bara G på hemtentan, jag är så besviken att jag nog inte kommer göra ett endaste dugg. Inte ens världens minsta bry-mig-atom ägnas åt det.
Restaurang Kuk låter grymt, foton bara måste läggas ut! :)
i övrigt hälsar jag glad sommar och sånt! :) Ha det superfint!

Postat av: Anonym

jag med. bara g alltså. jag är misslyckad och glad ;). några planer för sommar?

2007-06-30 @ 05:06:48
URL: http://sellouts.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback