Makaraska

Ar i Koratien, Makaraska, nu. Det dar med suckers kanske jag maste ta tillbaka for jag ma kanske vara den suckiest one. Det ar intehogsasong har i Makaraska, att kalla det lagsasong ar aven det en overdrift. Det ar jag, mamma, Ellen, Becka, nagra fa svenskar, norskar, overviktiga tyskar och nagra fa kroatier. Shoppingen ar obefintlig om man inte ar ute efter handdukar och strandskor, utestallena som jag sett ar stangda och stranden ar allt annat an overfull. MEN, varfor klaga (jag ar himla bra pa det men i alla fall). vi har nara till baf, strand, hav (som ar sa salt att mina ogon rinner, jag ar en vekling), ater gott kan vara en overdrift, men maten ar helt okej och det ar alltid mysigt att ata ute (maten har i Makaraska ar ensamre version av italiensk mat med overkokt pasta och pizza och skaldjuren har jag inte vagat mig in pa an), OLEN AR BILLIG och allt annat ar billigare an i Sverige med, det ar varmt (men ni har det varmare i Sverige har jag hort av en Daniel som ringde och vackte mig for att beratta att han skulle till stranden och har sjukskrivit sig).

Det jag gor har forutom det ovanstaende ar att lasa. Linda Rosings sjalvbiografi var en hit, formulerad pa ett nast intill poetiskt satt, Spelet, Magdalena Graafs sjalvbiografi, nagra akta sket tjejbocker som Bergdorf Blondes, nagra uppmuntrade feel good bocker om forintelsen som jag alltid laser i tid och otid, en bok jag bara hann bli halvklar med (glomde den pa planet) och nagra till. Darefter far jag hugga in pa mammas sketdeckare och Ellen Bolibompabocker om Gossig Girls och Linas Kvallsbok 2, haha.

Varfor sitter jag ar? Fèr att jag ett ville googla Makraska, ville se hur Neil Strauss ser ut efter att ha last "Spelet" (Challe vi har blivit sargade, pa Chezan av alla stallen. Tva killar som kom fram nagra ganger och fragade dumma fragor och efter att dom fragat samma fraga nagra ganger i rad sa jag till dom det och de gick ivag mellan svansen mellan bena. Dom narmade sig mig forst om jag minns ratt, jag ar den fula) och for att logga in pa min juridisk internetbaserade kurs som jag var tvungen att registera mig innan den 14 juni.

Summan av kardemumman, som det heter, ar kom garna hit men inte forrens om en manad.

Alex tankt nagot mer pa Mykonos? Jag vill vill vill och det ar inte helt omojligt med money.

Kommentarer:
Postat av: Challe

Nämen, vad skriver du? Jag har inget minne av de? Hmm, eller...?
Kul om du kommer kunna åka till Mykonos med Alex. Jag kommer inte komma längre än till regniga London, så du får mer än gärna packa ner mig!
Nu ska jag åka båt.
Hör av dig snart, om du kan :)

2007-06-12 @ 12:35:58
Postat av: Christina Esberg

Hej Anna! Hoppas du har kul i Kroatien, ska dit i Juli.. Gillar verkligen din blogg, du e duktig=) Kul att du grattade mej på min födelsedag, blev lite mallig;) Du, ja å Alex måste hitta på nått kul i sommar, va ju så längesen vi träffades.. Fortsätt sola nu! Kramar Christina

Postat av: amsantramsan

anna älsklng det heter MAKARSKA och inte MakarAska haha. Detta måste du göra
1. Sola vid "gula huset" om du inte vet var det är, fråga någon, de flesta vet.
2. Gå till busstation och ta kort på alla gamla tanter i svarta kläder, en av dem är min "baba" (förklarar när du kommer hem)
3. Gå mot Operan (en klubb-fråga någon) fast svänt till höger, mysiga klippor att ha sexuellt umgäng på... har jag hört!
4.Du vet att det finns en nudiststrand?
5. Vid "gula huset" finns ett matställe som heter "Bebic", nämn mig och aida till kyparen så kommer du få gratis mat och dryck.
lycka till puss =)

2007-06-12 @ 21:45:27
URL: http://dewetwet.blogg.se
Postat av: amela

ps. vi kommer att åka till norra kroatien, långt ifrån där du är till ett ställe som heter Pula! hjdå lobster

2007-06-12 @ 21:49:23
URL: http://dewetwet.blogg.se
Postat av: Charlotte

Massa kramar goa

2007-06-15 @ 21:03:30
Postat av: anna braun

jag vet inte om han är här för att läsa min blogg eller bara dina kommentarer, det verkar vara det sistnämnda

2007-06-23 @ 21:06:54
URL: http://sellouts.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback