Off me go, to Croatia. So long suckers

Nu åker jag till Kroatien där jag spendera de närmaste två veckorna. Håller på att packa, städa och göra i ordning om vartannat. Kommer blogga därifrån när tillfälle ges för jag måste ändå in och bråka med CSN och aktiviera lite konton för min juridiska introduktionskurs som är internetbaserad. När jag sen kommer hem skall jag provjobba på Trädgårn som d-i-s-k-a-r-e (längst ner i näringskedjan), ja ni läste rätt (behöver lära mig grunden som hur man sätter på vattnet och vad rengörningsmedel är och vad det används till först), men jag börjar jobba på riktigt den 2 juli. Härligt att ha något att göra även om det innebär att hårt gå an de stora kastrullerna med stålull, allt för att få ihop till brödfödan (Ausseivin).

Nu när jag packar så tänker jag tillbaka till förra årets resa, Mykonos, med Alex och vilket pirr jag hade i kroppen timmarna innan vi skulle åka. Förväntan till tusen och det med all rätt. Mykonosresan var underbar och fäven om det inte blir någon favrptie i repris nu s får jag se till att försöka få ut den bästa av denna med (det är i alla fall ingen husvagnssemester). Mamma betalar, sol, hav, värme och lite omväxling i alla fall. Men som sagt skulle gör allt och lite till för att få åka till Mykonos i sommar.

Alex åker till Paris för sen Milano och därefter Paris igen med Jakob för de stora modeveckorna. Hoppas de går bra för de båda och alla festerna är lika anrika som förfesterna på Chez.

Puss och kram och kram och puss

Ps. Grattis till studenten kusin Mårten

Kommentarer:
Postat av: Charlotte

Hoppas du/ni får det jättehärligt! Hälsa Britta, Becka och Ellen.
Kram, kram

2007-06-09 @ 12:26:12
Postat av: Charlotte...igen

Ohoj, va jag saknar dig! Du får gärna komma hem nu!
Tack för meddelandet "lobster"

2007-06-11 @ 20:17:44
Postat av: amsan

ska jag berätta var du hittar internetcafe?


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback