Seconds of fame

Vaken, hemma och uttråkad(?). Vet inte riktigt vad jag skall göra. Idag, imorgon, på tisdag, nästa vecka och resten av mitt sommarlov. Jobbet sonm diskare på Trädgårn är enligt Daniel överdjävligt, han har sagt upp sig, och den enda som diskar nu är en 91a för ingen annan står ut. Om det är sant eller inte låter jag bli osagt Daniel är känd för att övelrdriva, beskära och säga lite vad som helst. Och jag kanske kanske kanske skall till Mykonos och då kan jag ändå inte stå där och diska och skicka över glasen via Expressflyg. Det är (någorlunda) fint väder idag, skall bara vara hemma och slappa och äta gott och kolla på "The Squid And The Whale", all by myself. Jag tycker om att vara ensam lite då och då. Igår när vi kom hem var Ellen och Becka borta innan de knappt burit upp väskan till sitt rum för att träffa kompisar medan jag slängde mig i min säng för att bara vara med mig själv.

Är man på charter så är man. Jag och Ellen hoppa upp på en mekanisk tjur och jag höll mig kvar i några sekunder. Och publik fick jag och människor fota och jag var en celebrity tills jag trillade av några sekunder senare. My fifteen minutes, nej seconds, of fame.

image513

Kommentarer:
Postat av: K

Du är ett stört stort jävla psykfall och jag hoppas alvarligt att du råkar ut för något riktigt jävligt i ditt liv.
JAG hoppas jag aldrig mer behöver se ditt jävla tryne och beträffande de jag ska ha arsel kysst lär jag ta det med dem när jag ser dem så det kan du ju hälsa dina bästisar.
Jävla nolla

2007-08-14 @ 21:16:53

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback