The ocean called, they're running out of shrimp

Igår var jag, Alex och Jakob på Soho och modelltävling. Det bjöds på buffé, vinprovning och några glas vin (läs klunkar vin, Jakobs glas med rödvin innehåll så lite så vi trodde vi hade gått till vinprovningen och inte till baren). De aspirerande modellerna var ganska så skandalösa (inte i mina mått mätt men i modellmått), kläderna ännu värre och jag tror jag passade in ganska bra. Därefter gick vi till Lounge och tog vägen om både BK och 7Eleven innan hemfärd.

Idag var jag och Alex på jakt efter den försvunna räkan(orna). Att köpa färska räkor till ett pris under 250 kronor kilot verkade näst intill omöjligt och efter att åkt land och rike för att i huvudtaget hitta någon fiskarbod som hade färska räkor och som föll Alex i smaken (vi dissade några för att Alex inte tyckte om deras namn) hade vi varit på vårt äventyr i en och en halv timme, och då vi tog bilen och gick inte.

Nu skall jag se på det sista avsnittet av "Friday night lights" och förhoppningsvis kunna somna därefter. Imorgon, ny dag, nya äventyr.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback