Efter lite dramatik...

Efter lite dramatik så är jag så gott som där, i Afrika. Slängde iväg ett sms där det stod "hör inte av dig mer, jag är din biologiska dotter men inget mera" till pappa och det lönade sig. I och för sig menade jag det igår i mitt vredesutbrott. Pappa skulle bli bankrutt om han öppnade en resebyrå, den saken är säker (Challe förstod inte vad jag mena så nu skall jag på ett pedagogiskat sätt förklara, resebyrå säljer resor som till exempel till Afrika, skulle pappa sälja resor till Tanzania med slagorden att du kommer dö så skulle inte så många åka. Capisce?). Att åka till Afrika, Tanzania, är som att spela rysk roulette enligt pappa. I alla fall när han inte vill få med mig dit. 8 meter långa ormar tillhör vardagen, jag kommer få malaria, aids, råka ut för trafikolyckor och bli deprimerad men jag har bestämt mig och nu skall jag med.

Kommentarer:
Postat av: Henrik

Så länge du kan logga på nätet därifrån och blogga om dina äventyr bland deprimerade gnuer med malaria och aids-ormar så är det ok. :)

Postat av: Anonym

Hej Anna! Hittade din blogg en gång då jag sökte på min lilla dotter och hennes film. Det händer att jag tittat på bloggen, men väldigt sällan. Idag fick jag dock veta bråket med din pappa. Jag gick därför medvetet hit för att kolla om du skrivit något. Och det hade du! Jag VET att din pappa inte hade en aning om ditt mycket tarvliga sms när han ringde mig och frågade om du kunde följa med. Vi diskuterade det och din pappa bestämde sig för att ringa dig. Det var då han upptäkte ditt sms... när han redan tänkt att du skulle med! Du är INTE medbjuden för att du hotar honom med att säga upp bekantskapen. Du är medbjuden efter ett noga övervägt beslut för att du är hans dotter och min brorsdotter. För att vi älskar dig! Nu är detta ju inte i första hand din resa. Det är en mycket viktig resa för ett nioårigt barn som mist både mamma och pappa i ett land så långt från sverige. Det är hennes resa! För henne kan det bli väldigt svårt och mycket allvarsamt samtidigt som det är så roligt. Du får gärna följa med Anna, du får följa med som en vuxen bland oss andra vuxna. Det finns bara ett barn på resan och hon är nio år. Hon behöver nog mycket och kommer nog bitvis att bli "a pain in the ass" då kan det vara bra att vara många vuxna som kan hjälpas åt ;-)! Att det finns åtta meter långa ormar, att malariarisken är stor, att malariaprofylaxen KAN ge depression är ingen saga, det är så.dessutom finns det mycket mer som KAN hända... men det är inget fokus ska ligga på. Gnuerna är nog inte så deprimerade och om ormarna har aids så är nog det inte så viktigt. Men det är en viktig resa, en resa med respekt för ett folk som har det mycket fattigt och med respekt för din lillkusin som bytt kultur och liv. Detta var från början en resa för två, mig och lillkusinen. Nu blir vi fler och fler. Det gör att kraven på oss vuxna blir större. Det är många viljor som ska samsas. Du ska veta, Anna, att du gärna får följa med. jag tror att det skulle vara en fantastisk upplevelse för dig och jag tror att det skulle vara roligt att ha dig med!... men återigen du är INTE med för att du hotat din pappa! Jag vill att du ringer mig så så fort du kan. Jag vill berätta vad som är viktigt att veta..... för det finns mycket!.dessutom vill jag ha kontakt!
kram från faster Helen

2007-03-03 @ 23:55:51
Postat av: peoplecoverdinfish

Annars skola hisingen vara vackert den häringa årstiden.

2007-03-17 @ 01:19:18

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback