Drömmål

image478
Något jag och Alex uppmärksammande nu när Allsvenskan startade var att i varenda artikel som handlade om IFK Göteborg och när de gjorde mål var att det var drömmål. Drömmål för de var så fruktansvärt bra som man bara kan drömma om eller drömmål för de sällan gör mål och det bara händer i drömmen?

Själv är jag en trogen IFK:are (uppfostrad sådan av pappa, det skall vara Frölunda Indians i hockey, IFK Göteborg i allsvenskan, Arsenal i engelska ligan och Roma i italienska ligan)  och den vanligaste frågan jag ställer angående allsvenskan är får man dricka öl där, får man det, hallå, får man det?(när man kollar på skall tilläggas).

Kommentarer:
Postat av: Jakob

JA! Men bara folköl.. så man får jobba sig upp på en rimling promillehalt innan för att på arenan spurta på för att hålla sig på en behaglig nivå...
Och denna gången va det ett DRÖMMÅL! .. Eftersom jag trodde jag drömde när jag på tven såg Angeredsspolingen göra vad han nu gjorde.. eller var det en dröm?

2007-05-08 @ 16:36:39
Postat av: Jakob

http://www.youtube.com/watch?v=ltEaUSTiIZQ
det verkar som att det inte var en dröm ändå...

2007-05-08 @ 16:37:46
Postat av: Per

Japp typiskt Ataraxmål ;-) Läste om en pjäs som kresar kring fotboll som samtalsämne för män som undanflykt för jobbigare saker så som -Tråkigt att höra att ditt barn dog...vad tyckte du om Elfsborg i andra halvlek?

2007-05-11 @ 20:44:18

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback