Eurovision igår

Eurovision igår. Jag satt med penna och papper och skrev helt själv frenetiskt om vad jag tyckte om låtarna (vilket brukar mer bli personangrepp än synpunkter om låtarna, som in the good old days när jag och Alex rackade ner på allt och alla som höll i en mick under Eurovision).

image483

Efter lite tjat fick jag min syster Ellen och hennes kompis att skriva ned de tio de trodde skulle gå vidare till final och jag hade för ovanlighetens övertro till mig själv och trodde att med nio rätt skulle jag ta hem alltihoppa stort. Jag fick fyra rätt och Reena med sina fem vann. Men så länge Ellen förlorade så hänger jag inte läpp. På lördag vinner Turkiets Shake it up shekerim med Kenan Dogulu (bild). The Ark kommer femma och jag skäms (bara lite) för att jag tar det hela på det blodigaste allvar.

Nu till helgen vill jag ut. Jag har inte gjort något vettigt under hela veckan, på helt sant. Varit på Chez två kvällar, en föreläsning, städat mitt rum och det är allt. På fem hela dagar. Tyvärr så tillåter inte min ekonomi utgång eller utgångar som jag egentligen skulle vilja. Jag kommer alltid vara Lyckolslantens Slösa istället för Spara.

Kommentarer:
Postat av: Henrik

Vill du festa loss kan du ju alltid komma på sonens 6årskalas. haha! ;)

My gådd, helgen kommer bli så tråkig. :-(

Postat av: Anonym

hanga lapp....du sluta inte forundra med dina svenska ordspraks kunskaper. javla rabarber

2007-05-11 @ 17:22:36
Postat av: amsantramsan

anna kommmm till mig

2007-05-13 @ 12:55:24

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback