Helgen

Daniels karriär på Trädgårn som diskare kan redan vara slut. I fredags, som för övrigt var hans första dag, lyckades han skära sönder halva fingret och kvällens fick spenderas på Axess akuten med mig som sällskap. Satt hemma och gjorde i ordning mig för att spendera en kväll på stan med Challe och Kitty när han ringde och ville att jag skulle hålla sällskap (han hade tydligen ringt hela sin telefonbok, undrar vilken plats i ordningen jag hamnade?) och mitt spontana och kanske ärligaste svar var "NEJ". Men så fort jag lagt på fick jag dåligt samvete och tog mig in för att sitta med honom i två timmar tills stygnen var på plats.

image484

Mötte upp Challe och Kitty på Berså och hann med Locatelli och Parkan (och där var Parkans alldeles egna maskot med (på bilden), jag får alltid en puss av honom när jag träffar honom nu för tiden, lyckos mig) innan det blev hemfärd.

Igår var jag bjuden på middag (med Eurovision på i bakgrunden, skandalöst! Turkiet borde ha vunnit om det hade varit någon rättvisa) hos Daniel med Hampus, Lizzie, Tobbe och Oskar och därefter tog vi oss till fest och jag och Lizzie hamnade hos Gustav på efterfest till sist i mina gamla trakter, Askim.

Kan knappt skriva (eller stava) och är helt skakis i kroppen idag så ikväll blir det inte mycket gjort.

Kommentarer:
Postat av: Fannie Myrén

haha, han är så go! Jag älskar honom! Vart kommer han ifrån?


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback