Svineri

Ibland undrar jag om vi har de svinigaste killarna i hela Europa till och med i hela världen här i lilla Sverige. Och då menar jag inte de killar som fäller lite opassande kommentarer, som raggar för mycket på spårvagnen eller busvisslar, för de finns i Europa mått mätta egentligen inte alls speciellt mycket här.

Det jag tänker på är killar som fått storhetsvansinne på ett sätt som absolute inte fanns för 30 år sedan när ens föräldrar var ungdomar och var ute i svängen. Killar som efter att druckit för mycket dricka (och stoltserat med sina champagneflaskor (gärna utomlands i storstäder som Paris) och låtit kompisarna tagit kort på hela spektaklet som sedan hamnar här on das Internet, ni kanske den eran var slut men jag antar att vi lever i en postmodern tid) och i många fall snortat några linor. Jag vet inte om det är bara jag som kommer i kontakt (helst inte umgås) med fel sortens människor, egentligen spelar det ingen större roll, för de finns över allt och beter sig som uppblåsta svin.

De är människor som ser allt och alla som materiella ting som de själva får fritt värdera, som skämmer ut sig själva även om de tror de är on top of the world, människor som lever och andas för onsdags-lördags kvällarna.

Människor som man gått i samma låg-, mellan- och högstadiet. Människor som förhoppningsvis kommer ur denna bubbla en gång och då skäms ögonen ur sig.

Som när jag och Challe var ute för någon månad sedan och vi gick på några jag gått i samma högstadie.  De frågade om vi skulle med på efterfest. Nej, vi skall hem och fick då svaret skit i det då, djävla horor.

En i sällskapet har jag föraktat ett bra tag nu på grund av hans svineri och är något han äntligen snappat upp. Han sa till mig för några veckor sedan att jag förstår att du inte tycker om mig. Jag vet inte om han mena att jag förstår att du inte tycker om mig för att du är otrevlig eller om han syfta på att jag förstår förstår varför du inte tycker om mig för jag är som jag är. Jag tror på den första, för han skulle aldrig kunna tänka så långt. Sen att han var normal för ett år sedan innan han började sällskapa med det vita pulvret är en annan femma.


Kommentarer:
Postat av: Challe

Här får du en KRAM

2007-05-07 @ 20:34:36

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback