About Me

Jag har blivit en sådan nörd som alltid bänkar mig framför "Ugly Betty" och"Desperate Housewifes" varje tisdagskväll numera. Men igår slockna jag vid halv nio och allt tack vare Daniel antar jag. Han gjorde så jag blev helt slut igår.

Men att sova hela natten lång, drömmandes och prinsar och sådant fanns inte på kartan så klockan två vakna jag och satte mig för att kolla på film. Såg "About Schmidt" som kan vara en av de bästa filmerna jag någonsin sett. Låg i sängen och skrattade sönder mig lite småtyst som man gör åt dramakomedier. Nästa gång jag klipper mig skall jag be om Randalls hairdo.

image539

Warrens fru har precis dött så hans dotter med looserfästmannen Randall kommer till begravningen och sedan på kvällen kommer Randall in till Warren:

Randall: Hur är det? Allt väl?
Warren: Bara bra.
Randall: Är det säkert?
Warren: Ja
Randall: Det måste vara svårt. Jag minns när min moster dog. Det var overkligt. Det var den fjärde juli. Jag glömmer det aldrig. Jo, jag vet att det inte precis är rätt tidpunkt men om du skulle vilja slippa tänka på de här tråkigheterna så har jag något viktigt att tala med dig om.
Warren: Vaddå?
Randall: En möjlighet att investera. Det är så spännande, och jag vill att du skall vara med från början. Det är inget pyramidskoj. Många tror att det är det, men det är det inte. Du är nästan garantered att fördubbla  kanske tredubbla insatsen redan under det första året. Jag tänker inte sälja vattensängar i all evighet. Jag har planer. Vi har inte hunnit prata om med men jag har sinne för affärer. Jag har gått kurser och lyssnat på band.

Hahah, lyssnat på band, verkligen the American dream.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback