Uppe och grubblar

Har haft svårare än någonsin att sova om nätterna denna vecka. Inte nog med att jag inte kan sova utan när jag försöker får jag spänningshuvudvärk. Då vet man att man göra lite när man anstränger sig i den mån att man får huuvdvärk när man skall försöka sova.

Frågade mamma vem jag fått mitt grubbleri av. Inte från henne och hennes släkt svara hon och hon har rätt. De var/är enkla, raka och vänliga mäninskor. Väldigt lätta att ha och göra med och verkligen what you see is what you get. Antar att i viss mån fått  mitt grubbleri från pappa. Fast han får en massa mer gjort efter han grubblat till skillnad från mig.  Jag bara tänker och tänker, funderar, mår dåligt och sedan sluts cirkeln upp för att fortsätta i all evighet. Nu skall jag i alla fall se Brokeback Mountain. Tänk om jag inte tycker om den? Det är tabu. Ungefär som att beställa paraplydrink som kille på en sportbar.

image524

Kommentarer:
Postat av: evamy

Förstår hur du menar.. jobbigt att grubbla.. och sen bara växer det tills det rinner över. Och då oftast för ingenting blir man arg/ledsen


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback