Hårresande

Nu när jag äntligen äntligen fått ordning på mitt hår efter ett fyratimmar lång besök så har håret bleknat lite. Inte mycket, men lite så om de har öppet på fredag (vilket allt har, eller?) skall jag dit då har jag bestämt. Har de öppet och tid så ses vi där då annars onsdag för då har jag hunnit plugga och haft tenta (tisdag).

Jag tycker fler och fler sprutar in saker i läpparna och det är något jag aldrig i hela mitt liv tänker göra. Inte så att jag har Angelina Jolieläppar alls det är bara att skräckexemplena på dåliga läppar är för många med för mycket. I och för sig kanske man inte behöver ta ett helt kilo fett från röven och placera i läpparna men ändå.

Tån gör övrigt ont, har bett mamma plundra Sahlgrenska på allt som kan tänkas behövs för lindra smärta. Tänk nu inte i morfinbanor för min mamma är den laglydigaste i Sverige, tyvärr.

Kommentarer:
Postat av: Eno

Anna, jag fick morfin när jag knäckte näsbenet, det var fett skönt, det kan jag varmt rekommendera. Man blir helt snurrig och skratar åt allt. I had the time of my life :) Det var faktiskt på Sahlgrenska.

Postat av: Eno

skrattar*

2008-05-01 @ 20:17:32
URL: http://enoo.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback