Lobsters

image863


Jag vaknade för flera timmar sen vilket absolute inte var nödvändigt i med att jag går från 13:00 till 17:00 idag. Kanske inte låter alltför hårt och det är det inte heller. Har en bra föreläsare idag med som grädde på moset. Skrev först gräddet på moset men det är väl fel, eller det kanske inte spelar någon roll? Det lät jag i alla fall få veta u med att Alex är en besserweisser. Han påstår själv att han inte är det, han har nämligen alltid rätt (även när han är fel) så han måste rätta mig. Fast jag är ganska duktig på att säga fel, djävla rabalder fick jag till djävla rabarber. Kanske inte helt hundra.

Igår åkte jag in till stada för att träffa Alex mötte jag en gammal skolkompis från högstadiet. Vi kan kalla honom Henrik för det är hans namn och det är alltid lika kul att träffa honom. Går på honom nån gång i halvåret och varje gång är han insnöad på något jobb som låter fint och som jag vet att han aldrig skulle kunna klara av. Han är jättesnäll men inte den vassaste kniven i lådan om jag uttrycker mig så. Han har velat bli pilot (det vill James med bli, den dagen jag sitter på ett plan och hör att James är kapten på flygplanet så går jag av om jag inte har grova självmordstankar), advokat, kapten för ett lyxfartyg och nu senast så pluggar han faktiskt. Jag förstod inte riktigt vad han ville bli med han vill bara jobba för Wallenstam. I alla fall så önskar vi honom all lycka i världen, eller hur? Fast det är himla kul att se folk misslyckas ibland med. Jag sa till honom hur dåligt du en kan må så tänk på mig jag har läst hur mycket som helst men bara skitsaker så jag kommer väl sluta som Faktumförsäljare och då svara han "ja, hahahahahamoahahahahahaha".

Jag hade missuppfattat hur länge Alex skulle vara borta. Han kommer om två dagar redan men sedan är han bara hemma i över helgen och sen blir det NY läääänge. Igår kom Emil ett tag med och jag tror inte riktigt han förstår hur mycket vi skall hänga nu, bli radarparkompisar. Sen mötte jag upp en kompis och det var himla trevligt det med.

I med att jag vet det, du vet det och mamma vet det så kan du väl lämna en liten kommentar pappa. I med att du säkerligen surfar in här för hålla koll på mig oftare än du ringer så jag kan väl skriva till dig här. Bio imorgon? Vet inte riktigt vad som går men jag väljer, of course. Glöm inte min Spanienpresent heller tack. Puss och kram.

Här är hederslobstern, den första av alla. När Sebbe kom hem från någon skidsemester och hade fått lite färg kom han in som en kung i klassrummet med solglasögonen på, skjortan lite uppknäppt och röd. Själv tyckte han att han hade fått en het solbränna men det första han möttes av var hello lobster av Viktor.

image865

Tuffa grabbar, Sebbe är den som lite otippat är rödast av trion.

Kommentarer:
Postat av: A<

gängtecken är extra klädsamt på brats från gbg!
:)

Postat av: anna braun

det roligaste att det är nog från förra året då de var 22 år

2008-04-22 @ 15:12:26
URL: http://sellouts.blogg.se
Postat av: A>

hahahaha
man måste älska vissa människor!

2008-04-22 @ 17:43:36
URL: http://cocytus.blogg.se
Postat av: Anonym

Sebastian är galet snygg!!!

2008-04-22 @ 18:19:30
Postat av: anna braun

sebban som mamma kallar honom är en hyvens kille. med världens största hjärta, hjärna och k...

nej nu skämta jag bara

2008-04-22 @ 23:31:14
URL: http://sellouts.blogg.se
Postat av: Anonym

Värd att satsa på eller? haha

2008-04-24 @ 22:08:22
Postat av: anna braun

tycker jag verkligen, han är dock i thcad nu med fredsstyrkan tror jag. men kommer hem i maj

2008-04-25 @ 00:11:52

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback