Sublime

image866


http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2322845.ab


Sorgligt men ändå, lite klantigt, lite roligt. Sicken kille alltså, hoppas Gud är med honom. Jag som var ett stort fan av BB (gick på han Benji som var med i säsong 345 som presenterade sig som BB-Benji, ja jag dog. Vem gör sådant? Jag trodde man körde på deny deny deny att man någonsin varit med i sådant och att allt blev vinklat och att jag inte alla hade sex i sängen utan att det bara såg ut så. Han körde i alla fall inte på det) kom ihåg när de en vecka hade en tävling som gick ut på att blåsa upp hur många ballonger som helst som skulle lyfta en av deltagarna. De valde den som vägde minst, Ulrika, och blåste balonger utav fan. Hon var orolig för att få nackskott och whiplash. När det väl gällde kom hon inte upp en centimeter över markytan. Kanske inte bästa gången att ljuga om sin vikt.

Nu mår jag bra igen, det krävs inte så mycket för att få mig på rätt riktning igen. Blir bio på torsdag med pappa istället, antagligen niobion och den brukar vi aldrig gå på. Vad kommer hända på hemvägen, kommer vi ens kunna se marken framför oss, kommer vi bli rånade eller ännu värre har Handels stängt portarna där pappa parkerar bilen. Det gjorde dom en gång och det var väldigt populärt från min sida, tog ungefär fem sekunder innan jag ringde mamma och bad henne hämta mig. Pappa fick åka med han med men det hade varit kul om han inte hade fått det.

Veckans look a like:

Trädmannen och det talande trädet i Pocahontas

image867image868

Kommentarer:
Postat av: miss p

klockren look-alike

2008-04-23 @ 17:08:42
Postat av: anna braun

tur bara att han aldrig skulle kunna skriva och klaga. 1 för att han inte kan svenska 2. försök skriva med dom grenarna ;)


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback