Älska

Jag älskar att när man äter tre små rätter som tillsammas blir en djävla massa brukar man få lite pizzasallad i ena hörnet. När vi väntade på maten pratade kinesen med oss och min mamma sa va va efter varenda ord han sa. Man förstår juh fan inte va de säger.

Iris ringde inte 22:01 utan närmare halv men det var okej. Träffade Svante först och sen när jag väntade på Iris och Tamara gick jag på Reza och co vilket var speciellt förvånande i med att de bor ute i princip och hängde med dom. Var inte på Loca utan VasaViktoria....ja jag vet...träffade på min småsysters kompisar som är 90:or...därefter Push och sist Peacock där jag igen träffade på en av min systers kompisar. Och det gjorde jag på Push med....de är överallt. Igpr när jag kom hem tyckte jag att de var en bra idé att säga till mamma att vi skullr till IKEA idag. Det tyckte jag inte imorse när mamma sa att vi skulle dit i med att jag hade väckt henne igår och berättat om min superidé. Hon vägrade att ge sig och fick Hitler att se ut som en mjukis så där gick gick jag runt bakfull som ett ägg. Min syster är och firar farmor som fyller år. Jag är inte med som ni märker för jag orka inte. Det kan låta konstigt men min pappa och farmor har inte världens bästa relation och på min födelsedag brukar jag få ett kort där det stor Kram Ulla L så jag tycker de kan ta med sig ett kort där det står Kram Anna B. Deras och därmed min relation och blivit bättre på senare år men jag orka helt enkelt. Jag får äta 50kronors daimtårta någon anna dag.
 
Pratade om gamla klasskamrater och löst folk och berättade att det egentligen bara finns två människor jag hatar....gissa vem jag gick på idag. En av dom.


Kommentarer:
Postat av: julia

HAHAH !"kram ulla l" . hahaha, seriöst. sjukt. och du daimtårta är det bästa i hela världen!!

2008-08-17 @ 23:06:05

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback