Brutalt ärlig

Sa att jag kunde tänka mig att titta förbi Daniels jobb när han frågade men jag menade inte att jag verkligen skulle sitta där i tre timmar och dingla med benen, igen. Efter fem samtal och ett argt sms var jag tvungen att infinna mig och det första jag får höra är du måste göra något åt din utväxt, jag får betala för sådär kan du inte se ut. Thank you very mych och sen tog han bort erbjudandet. Satt i alla fall som en tönt på Shell....ja ni förstår misären...höll sällskap, åt en korv, läste skvallerblaskor och det bästa, fick en badboll.

Vissa människor slutar aldrig att förvåna en, kunderna för de första....och Daniel. Några riktiga orginal kommer in från Askims Camping i bar överkropp och barfota elva på kvällen, dyngraka och går in, hämtar en porrtidning, går in på toa, stannar i tio minuter och voila kommer ut gladare än innan. Och Daniel är inte mycket bättre han med. En kund fråga om det hade varit mycket stök ikväll och Daniel svarar ja de är de där utlänningarna. Daniel är en människa som är brutalt ärlig i alla lägen....något filter existerar inte hos honom.

Jag har ett filter och är mycket medveten om det men jag skiter att filtrera vissa tankar och åsikter om människor då och då vilket har fått Alex att kolla på mig med samma ögon man har innan man skall slå någon på käften.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback