Tacky

By the way om ni är en öppensinnad människa och älskar bögar så gör ni inte efter bekannat er med denna mannen. Jag tycker han är så hemsk att det gör ont i mig. Jag menar självklart inte att man måste vara öppensinnad för acceptera och älska homosexuella för tro mig jag har så många homosexuella kompisar att jag framstår som den största faghagen i historien. Och då snackar vi om smarta och snygga människor och inte de Linda Rosing umgås med. Alla människor för vara precis som de vill MEN tänk er Lars 45 år i Norrland får det svårt när han vill bedyra sin kärlek för Björn 48 år i samma by när människor gör att vara homosexuell till ett jippo.

Jag vet inte om ni vet att jag är (halv)synsk och jag är helt hundra på att Linda Raaaaawsings son Kevin kommer (är) homosexuell. Man tycker inte om Darin och Danny annars om man inte är Lisa 13 år. Glöm inte var ni läste det först.

Herregud jag känner mig nästan elak även om jag verkligen inte är det här i bloggen. Jag är snäll, bloggen är snäll men den är sann. Människor tycker inte om sanningen de tycker om att vara Patrik Ekwall och tycka att sin guldjacka är snygg och att man ser ut som 25. Top notch lixsom.

Kommentarer:
Postat av: flygvardinnan

DU var SÅ JÄVLA FULL igår. det är allt jag har att säga.

SÅ JÄVLA FULL. lever du?


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback