Why oh why

Varför gör människor såhär? Skicka bilder med lite naken hud bäst du vill till pojken, exkex eller egentligen till vilken random människa som helst. Men lägga upp det på internet.....nääää.

Varit och hämtat jobbkläder idag och fick den fulaste keps jag någonsin sett som skall pryda min huvud. Sedan åkte jag och mamsen till IKEA och jag antar att det är såhär hon känner sig när vi är på Billhälls. Hon gick runt och kolla och kolla, sa att de jag valde ut var smaklöst och fortsatte att gå runt och kolla. Jag la mig i en säng och gick iväg för att köpa mjukglass, det var mitt IKEAbesök. Mjukglassen på IKEA gör en aldrig besviken, nästan värt ett besök.

De flesta som själva tar sina outfitbilder ser så roliga ut när de tittar in i kameran för se hur hur det blir samtidigt som de tar kortet. Jag är inte bättre än någonannan märkte jag när jag gick igenom mina mobilbilder. Jag har till och med kameran så man inte ser halva ansiktet. Fast det här är ingen outfitbild utan snarare förrförra söndagens bakisbild och jag tog den inte för att jag själv ville ha en bakisbild på mig. Varför är en lång historia och så länge jag har på mig kläder får jag lägga upp dom här.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback