Fas 1

När jag gör en hemtenta så brukar det gå på tre dagar. En då jag inte gör någonting, dagen då jag gör allt och tredje dagen då jag synar tentan och ändrar och lägger till lite små saker. Idag är jag inne på dag 1, fas 1 och gör ingenting. Jag kolladeigenom frågorna, kollade på TV, valde ut första frågan jag skall skriva på, gick och hyrde film, kollade igenom ett texthäfte, läste tidningen, våldgästade min syster, gick på världens kortaste promenad, kollade ännu mera TV. Kort och gott jag gör allt förutom att skriva på tentan. Eller jag har skrivit mitt hemliga tentanummer på den men det gör inget jag är juh inne på fas 1 och då gör jag ingenting.

Såg ni när The Hives uppträdde hos Jay Leno igår? Coola killar, grymt scenframträdande och en bra låt. Allt som inte tönt Mando Diao hade hos Conan O'Brien. The Hives for president!

Vet ni vad Daniel gjorde igår när han skulle köpa mat. Klart ni inte vet men i alla fall han ställde sig i en egen kö, han bildade sig en kö och trodde att MacDonald's skulle öppna en kassa så fort de såg att celebriteten Chippenesen var där. De gjorde de i alla fall inte och Daniel gick då därifrån, så får de inte behandla en stjärna.

Kommentarer:
Postat av: Julia

Hahah, jag förstår. .Killen är ju obehagligt vacker i vilket fall.

Och lätt- Hives framför Mando any day !!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback