Guuud så tokigt det blev

Pigg som en lärka höll jag på att skriva. Guuuud så tokigt det hade blivit om jag hade gjort det, jag bah vaaaa. I alla fall, pigg som en mört och glad som en lärka av någon konstig anledning (försvinner säkert lagom till imorgon när jag vaknar, haha). Klockan är två, jag har massa filmer att se och livet känns helt okej. Igår höll jag på att skriva ett inlägg om hur tragisk jag är. Ni vet när man ser en film som är så dålig att den är bra, jag tänkte föra det resonemanget vidare fast med mitt liv och tragisk som utgångspunkt. Mitt liv är så tragiskt att det blir komiskt och sen tragiskt igen (ungefär som när jag satt och lipa på spårvagnen och satte på min mp3 och den första låten som kom på var dreams can come true, fan vad sur jag blev då) men så tänker jag inte nu, för tillfället. I fredags försökte jag förklara varför jag, enligt mig, mådde som jag gjorde. Det sluta med att både jag och min psykolog skratta. Jag har nämligen en plågad konstnärssjäl med undantaget för att jag inte gör något konstnärligt. Sen kan jag även relatera till komiska geni som Peter Sellers med fler som under hela sina liv mådde dåligt men var roliga. Ja ni förstår,det lät inte klokt. Som om jag vara en martyr hög på hybris. Så vad kunde vi göra åt saken? Jo, skratta.

Min pappa hade glömt av alla hjärtans dag idag men det hade inte hans flick(tant dom är inte 20 precis)vän gjort, hon hade skickat blommar och pappa undrade varför han hade fått dom. Jag frågade pappa om han bara hade glömt av alla hjärtans dag eller om han inte firar det och då svara "jodå jag firar det allt, jag tar emot gåvor från alla".

Min syster kom hem precis nu. Hon har varit på Sticky. Alla som bott i Göteborg under tonåren har besökt Sticky en torsdag. Jag var inte där så ofta, jag ville inte vara sådär märkvärdig och försökte leka rockbrud utan när jag var där var jag helt enkelt där av en anledning. Billig alkohol. Sen hade jag fullt upp av att leka ghetto med basketkillarna fast det gick ingen bra för någon av oss. Det kan nämligen varit det svenskaste basketlaget i Sveriges historia som bodde på fina adresser och hade välutbildade föräldrar.

image741


Såg någon på The girls next doors igår? Jag vill skjuta av huvudet av den  fula av dessa tre väldiga classy ladies. Hon med de äkta brösten, som alltid pratar mat och säger sooooo fun, soooo good, soooo sweet, sooo om allt, alla är så djävla underbara och bra och fina och snälla och gulliga och söta. Bridget alltså.

Forever Eden på TV3. Visserligen repris och det las ner i USA men herredjävlar vad bra det är. Där super dom, knullar, bråkar och har för sig hela tiden. Där kan man snacka om spel Alex.

Kommentarer:
Postat av: flygvärdinnan

I hjärta Kendra = sant


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback